Valutor:
ryggsäck dam, snygga ryggsäckar, väskor rea, väskor herr, axelväska herr, billiga väskor
Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur

Frakt & returer
Sändningspolitik
1. Bekräfta din leveransadress innan lön för ordning; du är bäst att lämna telefonnummer för att kontakta. Ange en giltig e-postadress och kontrollera e-post efter att du har köpt för uppdaterad information.
2. Objekt är i allmänhet skeppas ut inom 3 arbetsdagar efter betalning har verifierats (lör & sön och de flesta nationella helgdagar undantagna).
3. När vi skickar din paket, kommer vi att skicka dig spårningsnummer när det finns. Paket genomfarten tid tar normalt fem till tio arbetsdagar, beroende på destination, semester och faktorer utanför Postal Service: s kontroll. Om det finns en liten fördröjning, vänligen ha mer tålamod.
Återbetalningspolicy
1. Vi tillåter endast en fullständig återbetalning för objekt som har problem som orsakas av oss.
2. Om åter paketet inte innehåller alla de tillbehör och delar den levererades med, kommer kostnaden för de tillbehör och delar dras av från det totala produktpriset och kan endast motivera en partiell återbetalning.
3. Om av någon anledning, måste du ändra storlek, färg, eller bidraget under på grund av "skillnad", kommer fraktavgiften dras av från det totala produktpriset.
Återgång politik
Returer eller byten är tillåtna, under förutsättning att kunden köpte produkten via hemsidan och det är inom 30 dagar från mottagande dagen. Kontakta oss om du behöver gå tillbaka eller utbyte. Alla paket ska skickas via en spårbar metod, såsom US postar leveransbekräftelse, UPS eller Federal Express. Vi är inte ansvariga för paket som förlorats under transporten. När vi har fått din retur, kan det ta upp till 5 arbetsdagar att slutföra din retur eller utbyte.
tillbaka
Copyright © 2019 www.xn--vskorrea-0za.se. All Rights Reserved